• banner
  • banner

Babagan Kita

HEFEI SUPER TRADE CO., LTD

Babagan Kita

Perusahaan perdagangan super Hefei winates didegake ing taun 1998. Kita dununge ing pusat kutha Hefei, provinsi Anhui, China, sing mung jarak sepur paling cepet 2 jam menyang Shanghai.

Utamane urusan karo tekstil rumah tangga, Bahan baku tekstil lan kain, sandhangan, sandhangan sikil, kasus, tas, barang-barang panggunaan saben dinane, tutup papan setrika, lampu lilin lan liya-liyane. Kita utamane ngekspor produk kasebut menyang EUROPE, USA, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara liyane.

Produk utamane diekspor menyang Amerika, Amerika kidul lan Eropa, lan kita entuk reputasi apik saka para pelanggan, kita percaya: "Kualitas Pertama, yen sampeyan duwe kualitas,

sampeyan duwe pasar ". Ing AS, kita nyedhiyakake andhuk pantai, andhuk mandhi, selimut lan jedhing menyang Universal Studio; ing Amerika Selatan, kita kerja sama karo pasar Super Cencosud lan COTO luwih saka 5 taun kanggo barang-barang pawon, andhuk pantai, sprei lan set pajama. Ing Eropa, kita ngasilake set sprei, jedhing, kemul, andhuk, ponco kanggo klub Lidl lan Soccer. Carrefour uga dadi pelanggan utama ing Eropa.

Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman ing tekstil ing omah. Kualitas apik lan layanan sing apik yaiku mupangat mutlak kanggo tim kita. Kita ora mung duwe sawetara wewenang minangka Disney FAMA, Universal Studio lan Soccer Club, nanging uga duwe sertifikat OEKO, sertifikat BSCI, sertifikat kertas FSC lan liya-liyane. Apa maneh, perusahaan kami duwe kualitas apik, rega cukup lan desain gaya, produk digunakake kanthi akeh ing produk tekstil.

Kita tetep karo prinsip "kualitas dhisik, layanan dhisik, perbaikan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo manajemen.

Kanggo nyampurnakake layanan, kita nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik kanthi rega sing cukup.

Kabeh pelanggan olèh kerja sama karo kita kanggo bisnis win-win kapan wae.

Yen sampeyan kasengsem karo produk lan layanan apa wae, aja bebas kontak karo kita kanggo rincian liyane. Kita ngarep-arep kerjasama sampeyan kanthi jero.

Tur Pabrik

Sertifikat

ENGLISH OEKYTEX
Surat Pabean Pakaian Aegean 2018
2019 OEKO TEX