• banner
  • banner

Kabar

  • Industri serat tekstil ngrembug kesempatan kerjasama regional

    Ngadhepi pengaruh wabah kasebut, "Industri tekstil China, Jepang, lan Korea Selatan kudu nguatake kolaborasi kanggo bebarengan mbangun rantai industri lan sistem rantai pasokan sing stabil lan aman, lan nambah daya tahan pangembangan industri regional." Gao Yong, sekretaris partai...
    Waca liyane
  • Piyama bulu karang kanggo mangsa adhem

    Wajib kanggo musim gugur lan musim dingin! Piyama bulu karang, tetep ing omah nanging uga romantis, menehi musim gugur lan musim dingin sing anget. Aku percaya yen ing mangsa sing bakal teka, para peri cilik wis nyiapake kabeh jinis jas lan lapisan. Padha menehi perhatian kanggo tetep anget sajrone ...
    Waca liyane
  • Panggunaan teknologi finishing berteknologi tinggi kanggo nambah fungsionalitas kain tekstil

    Panggunaan teknologi finishing berteknologi tinggi kanggo nambah fungsionalitas kain tekstil kanggo nglindhungi tekstil saka macem-macem efek lingkungan sing ala, kayata radiasi ultraviolet, cuaca sing atos, mikroorganisme utawa bakteri, suhu dhuwur, bahan kimia kayata asam, alkali, lan mekanik. .
    Waca liyane
  • jubah mandi

    Minangka hawa adhem mangsa wiwit kenek, ora ana sing luwih nyaman lan ngundang saka snuggling ing bathrobe mewah. Sandhangan turu minangka puncak saka prabot omah. Ing mratelakake panemume editor, iku mung sugih cocok kanggo mangsa (lan Minggu medeni), jam kerja. Apa sampeyan seneng ...
    Waca liyane
  • Apa flanel, apa kain iki apik?

    Akeh kanca sing ora ngerti kain flanel. Kain flanel asalé saka Britania Raya pisanan, ditenun nganggo benang wol sing dicithak, kanthi lapisan rambut alus ing tengah. Rasa kabeh kain alus banget, bulu ditutupi rata, lan teksture nyenyet lan ora katon. Th...
    Waca liyane
  • Upacara Penghargaan Kompetisi Desain Produk Tekstil Ngarep Internasional China 2021

    Tanggal 18 Oktober, Piala Zhang Jian · 2021 Upacara Penghargaan Kompetisi Desain Produk Tekstil Internasional China kanthi disponsori dening Asosiasi Industri Tekstil Ngarep China, Dewan China kanggo Promosi Cabang Industri Tekstil Perdagangan Internasional, Pameran Frankfurt (Hong Kong) Co., Ltd. ....
    Waca liyane
  • Apa bedane bulu domba lan bulu polar?

    Kostum Brilliant Apa iku bulu karang? Amarga kapadhetan dhuwur ing antarane serat, kaya koral, nduweni jangkoan sing apik, lan nduweni awak alus kaya karang urip. Werna warnane, mula diarani bulu karang. Iki minangka jinis kain anyar. Ukuran sutra apik lan modulus lentur cilik, dadi ...
    Waca liyane
  • Master cara operasi reresik selimut lan nambah tutup selimut, efek ngirim ora apik banget

    Iki ora bakal cedhak karo musim gugur lan musim dingin. Kita kudu ngresiki kabeh jinis barang gedhe ing omah, kayata kemul, selimut mewah lan barang-barang liyane sing relatif abot, utamane angel kanggo ngresiki, ora bisa digoyang ing mesin cuci, lan uga ora bisa diresiki. . Aku percaya yen ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan handuk?

    Anduk minangka kabutuhan saben dina sing bisa ditemokake ing endi wae ing urip kita. Iki digunakake kanggo ngumbah rai, adus, ngusap tangan lan sikil, lan ngusap meja lan ngresiki. Umumé, kita prihatin babagan rega handuk. Nyatane, nalika tuku anduk, kita kudu luwih nggatekake ra ...
    Waca liyane
  • 8 standar penilaian lan indikator kanggo tekstil fungsional

    Tekstil fungsional tegese saliyane sifat fisik dhasar produk tekstil konvensional, uga duwe fungsi khusus sing ora diduweni sawetara produk tekstil konvensional. Ing taun-taun pungkasan, macem-macem tekstil fungsional muncul siji-sijine. Jumlah artikel ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Panjaluk pasar kanggo industri kain tekstil saka perspektif ing ngisor iki

    Ukuran pasar: Liwat analisis ukuran konsumsi lan tingkat wutah taun-on-taun industri kain tekstil ing pasar Cina kanggo limang taun consecutive kepungkur, kita bisa ngadili potensial pasar lan wutah saka industri kain tekstil, lan prédhiksi. tren pertumbuhan konsumen...
    Waca liyane
  • Leading the new textile industry in the post-epidemic era

    Mimpin industri tekstil anyar ing jaman pasca-epidemi

    Minangka industri sing raket banget karo urip saben dinane konsumen, prospek pangembangan industri tekstil tansah narik kawigatosan umum. Minangka salah sawijining negara kanthi proporsi paling dhuwur saka produksi lan ekspor tekstil lan rasukan global, ibu pembangunan sing kuat China ...
    Waca liyane