• banner
  • banner

Produk

piyama katun kanggo piyama sing ditenun

Katrangan singkat:

COTTON PAJAMAS - Piyama ringan digawe saka kain katun 100%, yaiku jinis piyama anyaman kanggo wanita.


Detail Produk

Tag Produk

COTTON PAJAMAS - Piyama ringan digawe saka kain katun 100%, yaiku jinis piyama anyaman kanggo wanita.
Piyama katun kanggo wanita uga cocog kanggo nyandhang nalika adus utawa nglangi, lan alus kanggo kulit, bobote lan awet.
GAYA KLASIK – Piyama katun kanggo wanita kanthi tombol ing ngarepe kaos, dadi sampeyan aja padha sumelang jubah entheng mbukak sing bakal menehi keamanan sing cukup.
HADIAH SEMPURNA – Piyama kanggo wanita minangka hadiah sing paling anget lan nyenengake .Kanggo hadiah sing sampurna, sampeyan bisa menehi ibu, garwa, adhine utawa kanca wadon. Nalika nganggo pajamas katun tenunan katun Ringan iki, awak bakal santai lan bisa nikmati saben wayah.
COMFORT – Jupuk piyama katun alus nalika wayahe adus utawa sadurunge turu. Rasakake kahanan sing santai lan tetep tentrem.

WASHABLE - Disaranake sampeyan ngumbah piyama anyaman katun sadurunge digunakake kaping pisanan supaya jubah sampeyan luwih alus lan luwih nyaman. Uga, coba dicuci kanthi suhu sithik lan wisuh kanthi warna sing padha. Piyama katun bakal dadi pilihan sampeyan, yaiku hadiah utawa tuku kanggo sampeyan dhewe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita