• banner
  • banner

Produk

Andhuk pawon Terry kanthi wates pinggiran

Katrangan singkat:

Andhuk pawon iki umume digunakake kanggo pawon.


Detail Produk

Tag Produk

Andhuk pawon iki umume digunakake kanggo pawon.

Andhuk pawon iki dicelup benang, sisih ngarepe padha karo sisih mburi, kabeh ana terry lan dicelup benang ing desain cek, desain cek iki nganggo latar warna lan garis putih.

Komposisi andhuk pawon iki katun 100%, ukurane 38x60cm, bobote udakara 240gsm, lan ana wates pinggiran sing lucu kanggo rong wates cekak.

Andhuk pawon iki kalebu siji, bisa uga nganggo 2 pcs per utawa 3 pcs per set.

Kanggo andhuk pawon lan andhuk pawon terry iki, wernane cerah banget, lan fastness warna uga apik, lan kita bisa nggawe ukuran liyane, bobot liyane, warna liyane lan desain liyane miturut panjaluk pelanggan.

Andhuk pawon lan andhuk pawon terry iki umume digunakake kanggo pawon, kanggo ngumbah piring, ngusap minyak utawa bledug ing meja utawa kanggo ngresiki liyane.

Uga, kita bisa nyelehake ing meja kanggo digunakake minangka handuk teh.

Andhuk pawon lan andhuk pawon terry iki misuwur ing Eropa lan Amerika Selatan.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita