• banner
  • banner

Produk

Microfiber Round Beach Handuk Pantai Tropis Blanket Roundie Ringan Ukuran Besar Handuk Pantai kanggo Wanita utawa Wanita, pria utawa lanang. 59 Inci, andhuk Terry Cepet Garing kanthi warna sing padhang

Katrangan singkat:

100% poliester, Soft, panyerepan banyu. Gunakake Serbaguna kanthi 59 inci, Tahan Lama, Warna Kandel lan perawatan gampang. Pola gaya lan gambar sing apik, menehi warna ing sajroning urip


Detail Produk

Tag Produk

  • 100% poliester
  • Paling apik kanggo perawatan kulit: Digawe saka 100% microfiber berkualitas tinggi supaya alus ing kulit. Ramah lingkungan, tanpa wates, ora ana ambune. Ora mewah lan bau lembab sing diasilake.
  • Kebesaran: kemul pantai bunder pas nganti 2 wong kanthi nyaman. Ukuran sampurna kanggo 2 wanita / pria, bocah wadon, bocah lanang-wadon
  • Super nyerep & pangatusan cepet: Handuk Microfiber nyedhot meh 5 kali luwih akeh banyu tinimbang andhuk katun. Bahan pangatusan cepet bisa digunakake kanthi sampurna kayata andhuk pantai & plancongan lan cepet banget garing.
  • Multi-tujuan: Andhuk pantai Big kita bisa digunakake kanthi sampurna kaya selimut pantai, andhuk yoga, ruang santai ing kolam renang, permadani bulat dekoratif, Selimut Piknik, Hadiah Rumah Tangga Anyar, lsp.
  • Portabel lan Gampang dijaga: Bobot ringan lan ora sithik, gampang dibungkus. Tangan / mesin bisa dicuci, nganti garing.
Barang Andhuk / andhuk pantai bunder sing dicithak Micforiber
Materi 100% poliester
Ukurane 59 inci
Bobot 250 utawa 280gsm
Print print dhewe utawa pilih saka sing kene
Werna Ngatur utawa milih saka kita
Pengepakan 1 pc ing tas taktik utawa disesuaikan
MOQ  2000 pcs saben desain
Wektu sampling 10- 15 dina
Wektu pangiriman 45 dina sawise celengan
Syarat pambayaran   T / T utawa L / C nalika ndeleng
Kiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO gratis, 2) Standar Oeko-Tex 100,3) Ramah lingkungan & alus

4) Nyaman & ngrawat kulit

5) Bahan: 100% poliester

6) Cepet warna lan nyerep warna sawise adus

 

KUALITAS LUAR BIASA - Digawe saka 100% poliester kanggo lembut, nyerep lan daya tahan maksimal, TANPA warna luntur, TANPA nyusut, TANPA ngeculake sawise ngumbah utawa digunakake.

 

Waca liyane

  1. Kustomisasi 100 %- Kita duwe pabrik lan dhukungan OEM, kita bisa nggawe warna lan desain kaya panjaluk sampeyan.
Waca liyane

Digunakake kanthi akeh - Cocog kanggo plancongan ing pantai, sore sing kesed ing taman, utawa awan ing kolam renang, lebokake ing amben supaya amben katon luwih apik utawa dilebokake ing meja -apa wae kanggo ngrasakake urip sampeyan!

 

Waca liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita