• banner
  • banner

Produk

handuk panas microfiber transfer andhuk pawon sing dicithak

Katrangan singkat:

Andhuk sajian dicithak mikrofiber, andhuk dicithak microfiber lan andhuk dicithak transfer mikrofiber umume digunakake kanggo pawon.


Detail Produk

Tag Produk

Andhuk sajian dicithak microfiber:

Kanggo andhuk piring microfiber sing dicithak, ana 2 pcs per set utawa 3 pcs per set.

Kanggo 2 pcs per set, ana anduk piring dicetak 1 pc kanthi andhuk sajian 1 pc kanthi warna sing padhet kanthi desain garis.

Kanggo 3 pcs per set, ana 2 pcs andhuk sajian dicithak kanthi andhuk sajian 1 pc kanthi warna padhet kanthi desain garis.

Andhuk sajian dicithak microfiber iki dicithak transfer panas, andhuk sajian padat dicelup nganggo warna sing padhet, lan warna solid iki cocog karo siji warna pencetakan andhuk piring sing dicithak.

Watesan andhuk sajian microfiber dicithak kabeh kebungkus, warna benang jahit kanggo andhuk piring dicetak putih biasane, lan warna benang jahit kanggo andhuk sajian padat cocog karo warna andhuk sajian biasane.

Komposisi andhuk piring cetak microfiber iki yaiku 100% poliester, ukurane 41x48m, lan bobote udakara 280gsm.

Kain cuci Microfiber:

Sisih ngarep kain lap dicithak microfiber iki yaiku kain microfiber kanthi percetakan transfer panas lan sisih mburi yaiku kain microfiber umume kanthi warna putih. Watese kain cuci microfiber iki kebacut, lan warna benang njahit biasane cocog karo salah sawijining warna pencetakan ing sisih ngarep andhuk, nggawe kain cetak microfiber iki katon apik banget.

Komposisi kain lap dicithak microfiber iki yaiku 100% poliester, ukurane 30X30cm, lan bobote udakara 200gsm.

Kain cuci mikrofiber iki minangka siji, lan kita uga bisa nggunakake 2 pcs saben set utawa 3 pcs saben set.

Transfer andhuk dicithak microfiber:

Sisih ngarep andhuk dicithak transfer microfiber iki yaiku kain microfiber kanthi percetakan transfer panas lan sisih mburi yaiku kain microfiber umume kanthi warna putih. Bates andhuk dicithak transfer mikrofiber iki kebacut, lan warna benang jahitan biasane ana ing warna putih.

Komposisi andhuk dicithak transfer mikrofiber iki yaiku 100% poliester, ukurane 38X60cm, lan bobote udakara 220gsm.

Andhuk dicithak transfer mikrofiber iki minangka siji, lan kita uga bisa nindakake 2 pcs saben set utawa 3 pcs saben set.

Kanggo andhuk piring dicithak microfiber, andhuk dicithak microfiber lan andhuk dicithak transfer microfiber, kenceng warnane apik banget, lan panyerepan banyu uga kuwat. Uga, kita bisa nindakake ukuran liyane, bobot liyane, warna liyane lan desain liyane miturut panjaluk pelanggan.

Andhuk sajian dicithak microfiber, andhuk dicithak microfiber lan andhuk dicithak transfer microfiber umume digunakake kanggo pawon, bisa digunakake kanggo ngumbah piring utawa ngombe banyu utawa bledug ing meja. Uga, kita bisa nggunakake kanggo ngresiki jendhela utawa mobil utawa nindakake reresik liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita