• banner
  • banner

SUPPLIER TOWEL PANTAI ROUND saka CHINA!

2021-1-26-15-27-2

Supplier Anduk Pantai Bunder saka China!

Akhir-akhir iki pantai pasir wis raging karo babak anduk pantai lan wong mung ora bisa njaluk cukup saka iku. Saka tag hash sing tren ing media sosial nganti blog ing situs web fashion, andhuk iki nggawe babak lan jujur, ora ana sing ngeluh.

Lan saiki sampeyan ngerti yen lagi tren, sampeyan bisa uga rumangsa seneng-seneng, ta? Pramila kita duwe blog iki supaya sampeyan ngerti persis apa jinis andhuk sing kudu sampeyan tuku kanggo entuk fashion andhuk ing musim iki!

Floral Prints ana ing

Nalika nerangake andhuk bunder, ana kembang. Bisa uga desain kembang sing mekar sakabèhé utawa sawetara kembang sing dicithak ing wangun sing bebas mili, nanging andhuk kasebut ndadekake pangaruh ing pantai. Alasane? Dhuwur ing werna positif lan padhang, andhuk kembang nggawe pameran gedhe saka getaran jubilant sing mangsa panas makili lan nalika sampeyan span metu - iku katon kaya aksesoris meh surreal kanggo sampeyan.

Cetakan Kaleidoskop

Cetakan Kaleidoscope, uga dikenal minangka cetakan pangilon, minangka desain sing apik kanggo pantai bunder lan andhuk lan akeh wong sing arep nganggo kombinasi warna sing beda-beda. Ora mung desain corat-coret pangilon ireng lan putih, nanging werna kaya kuning, biru, lan liya-liyane uga nemokake dalan menyang campuran - sing minangka tandha apik kanggo aksesori pantai. Nyatane, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mbandhingake print iki karo sandhangan pantai lan turu ing kono karo ngombe ing jejere - persis saka gambar media sosial vacay sing sampurna.

Fruity Round Towels

Musim panas iku kabeh babagan woh-wohan tropis lan nalika sampeyan dicithak kaping pirang-pirang ing andhuk bunder pantai - gaya iku ana ing titik. Iku gampang kanggo nggoleki karo China supplier andhuk pantai babak lan sampeyan bisa nemokake kabeh jinis woh-wohan ing mangsa panas - pengin mangoes kuning utawa nanas, strawberries abang, watermelons, utawa kiwi? Ora ketompo apa woh favorit sampeyan bakal nemokake ing andhuk fruity iki. Entuk siji saiki kanggo tampilan pantai saiki!

Play Ball Towels

Handuk bunder nduweni kemewahan kanggo dicithak nganggo desain bal lan iki pancen apik banget ing musim bal-balan iki. Njaluk adat dicithak kaya telstar 2018, utawa pindhah menyang baseball lan basket prints - apa wae, iku bakal menehi sampeyan getaran olahraga pokok. Arep dolanan voli ing pantai? Saiki sampeyan ngerti apa sing bakal dadi desain head turner sing pasti kanggo andhuk pantai bunder musim iki.

Kutipan Towels

Pengin aran kaya manuk free? Coba kutipan apik tenan pantai babak anduk grosir! Ana akeh kuotasi motivasi sing bisa digunakake, lan sampeyan bisa njupuk saka film favorit, buku, utawa ing ngendi wae sing wis diwaca. Kutipan handuk uga kasedhiya ing pirang-pirang warna lan sampeyan bisa nyoba warna kontras saka font ungu lan latar mburi biru, amarga warna kasebut uga dadi tren musim iki.

The Artsy Round Towel Print

Lingkaran minangka wangun sing paling lengkap lan andhuk seni nggawe akeh berita utama ing blog majalah fashion nalika dipasangake karo wangun iki. Cetakan iki duwe kerumitan sing rumit lan iki sing nggawe luwih nyenengake kanggo para pelanggan. Coba macem-macem werna supaya ana macem-macem cukup ing lemari klambi andhuk kanggo mangsa.

Iki minangka pilihan 6 sing paling apik kanggo andhuk pantai bunder musim iki lan yen sampeyan pengin entuk dhewe, mula sampeyan kudu milih salah sawijining tren kasebut - supaya sampeyan dadi modis ing pantai. Priksa manawa sampeyan cocog karo anduk gedhe banget karo klambi renang sampeyan - banjur sampeyan bakal dadi bintang film kaya head turner ing pantai. Saiki, langsung maju supaya sampeyan bisa entuk desain favorit kanthi cepet!


Wektu kirim: Mei-25-2021