• banner
  • banner

Survei nemokake pandemik Covid-19 duwe owah-owahan kanthi cepet ing sikap lan kabiasaan tuku kasur

The Better Sleep Council ajeg nganakake macem-macem riset konsumen kanggo mbantu produsen kasur lan industri sprei sing luwih akeh supaya bisa nanggapi kabutuhan konsumen, ngantisipasi tren sing bakal teka lan ngasah upaya pemasaran. Ing cicilan paling anyar saka riset lengkap, BSC mriksa carane pandemi Covid-19 wis ngowahi lan nyepetake sikap lan prilaku konsumen sing ana gandhengane karo turu, kesehatan lan blanja kasur. Panaliten kasebut, sing ditindakake ing taun 2020, minangka bagean saka seri wiwit taun 1996 sing ngidini industri nglacak owah-owahan lan tren sajrone wektu. Ing separo kapindho taun 2020, BSC nganakake survey kaping pindho kanthi fokus babagan carane konsumen nggunakake review online kanggo riset kasur lan nggawe keputusan tuku. Bebarengan, asil saka loro survey menehi wawasan terkenal sing bisa digunakake manufaktur kanggo nambah operasi lan luwih apik kanggo para pembeli. Wacanen.
Survei konsumen sing amba sing ditindakake dening Better Sleep Council nemokake dhukungan kanggo tuku kasur online lan nyuda minat konsumen kanggo nggunakake kunjungan toko minangka sumber informasi utama kanggo para pembeli kasur.
Survei BSC nyathet owah-owahan utama ing pasar blanja kasur sing berkembang.
Survei kasebut nemokake kabar apik kanggo pengecer kasur online lan saluran. Panliten kasebut nemokake manawa preferensi konsumen kanggo tuku kasur online saya mundhak, utamane ing antarane konsumen sing luwih enom. Lan konsumen sing luwih enom luwih cenderung tinimbang konsumen sing luwih tuwa kanggo ujar manawa penting banget kanggo ngrasakake lan nyoba kasur sadurunge tuku.

Nalika survey nemokake manawa toko bata-lan-mortir tetep dadi bagian penting saka adegan kasur ritel, uga nuduhake manawa luwih sithik konsumen nganggep kunjungan toko minangka sumber informasi sing dibutuhake kanggo blanja kasur.
Lan nyathet owah-owahan sing signifikan ing tampilan konsumen babagan turu amarga pandemi Covid-19 nyebabake pengaruhe ing saindenging negara. Mbok menawa nggoleki kenyamanan ekstra ing kamar turu, konsumen sing tetep ing omah luwih saka kaping pindho tinimbang konsumen liyane sing seneng kasur sing alus banget.

"Riset Dewan Turu Luwih Apik iki nandheske kenyamanan konsumen kanthi blanja kasur online, tren sing diiringi owah-owahan konsumen sing cocog kanggo nimbang riset online luwih akeh babagan kunjungan ing toko minangka bagean saka proses golek informasi," ujare Mary Helen Rogers. , wakil presiden marketing lan komunikasi kanggo International Sleep Products Association. (BSC minangka lengen pendhidhikan konsumen ISPA.) "Iki uga menehi wawasan konsumen sing bisa ditindakake babagan jagad Covid-19 sing wiwit dialami industri taun kepungkur, sing bakal diterusake ing taun iki.
"Sakabèhé, riset kasebut nyedhiyakake akeh wawasan sing bisa digunakake manufaktur lan pengecer kanggo nyambungake luwih apik karo para pelanggan," tambah Rogers. "Iki uga nyedhiyakake data pelacakan sing dadi scorecard babagan kinerja industri ing siklus panggantos kasur, pemicu utama kanggo tuku kasur."

Dipuntedahaken trendlines
Survei kasebut dudu usaha anyar kanggo BSC, sing wis nganakake riset konsumen kanthi rutin wiwit 1996 kanggo ngerti lan nglacak owah-owahan ing sikap konsumen babagan masalah utama babagan tuku turu lan kasur. Panaliten konsumen utama pungkasan ditindakake ing 2016.
"Tujuan umum saka riset BSC iki yaiku kanggo nglacak tren babagan carane lan ngapa konsumen blanja kasur kanggo menehi informasi luwih apik babagan strategi komunikasi industri," ujare Rogers. "Kita pengin menehi industri pangerten sing luwih apik babagan apa sing nyebabake para pembeli miwiti proses kasebut, apa sing paling dihargai lan apa sing dikarepake. Kita pengin mbantu industri supaya luwih sukses sajrone perjalanan para panuku lan luwih siyap kanggo nuntun lan ngajari konsumen.

Sifat lan pilihan blanja
Survei 2020 nemokake manawa pangarepan konsumen babagan rega kasur lan siklus panggantos kasur padha karo sing ditemokake ing taun 2016, nyedhiyakake ukuran stabilitas kanggo industri sing wis ngalami owah-owahan gedhe ing taun-taun pungkasan. Panliten kasebut uga nuduhake manawa kepuasan konsumen karo kasur wis suda wiwit taun 2016, temuan sing bakal dipantau BSC kanggo ndeleng manawa ana tren sing signifikan.

Owah-owahan paling gedhe wiwit taun 2016 ana gandhengane karo pengalaman blanja, nuduhake pilihan sing saya tambah akeh kanggo tuku kasur online lan kurang fokus ing kunjungan ing toko minangka sumber informasi babagan kasur.
Owah-owahan liyane, mesthi, yaiku kedadeyan pandemik, "sing katon duwe pengaruh kanggo turu lan pilihan kasur wong," ujare Rogers.
Konsumen ing pesenan tetep ing omah nalika survey ing wulan Agustus kepungkur luwih cenderung tinimbang wong liya sing ujar manawa turu luwih saka cukup lan ujar manawa faktor perbaikan omah lan gaya urip bakal dadi pemicu kanggo ngganti kasur.

Survei BSC nemokake limang pemicu utama kanggo ngganti kasur, faktor kunci sing dilacak dening produsen sprei lan pengecer. Rusak kasur, dikutip dening 65% responden, lan kesehatan lan kenyamanan, sing dikutip dening 63% responden, minangka loro pemicu paling umum kanggo ngganti kasur. Dandan kasur, sing kalebu kepinginan konsumen kanggo pindhah menyang kasur sing luwih gedhe, sabanjure, dikutip dening 30% responden. Owahan omah lan owah-owahan gaya urip diarani minangka pemicu tuku dening 27% responden, dene 26% nyatakake yen kasur sing tekan umur tartamtu minangka pemicu tuku.
Nalika survey paling anyar ngenali sawetara owah-owahan ing sikap konsumen babagan blanja kasur, ditemokake yen indikator pelacakan utama tetep stabil wiwit taun 2016.
Contone, ing survey 2020, konsumen ujar manawa rega kasur kualitas rata-rata $1,061. Iku rada kurang saka rata-rata konsumen $1,110 sing dilapurake ing 2016, nanging luwih dhuwur tinimbang rata-rata konsumen $929 sing dilaporake ing 2007.

Survei 2020 nemokake manawa konsumen nyimpen kasur sadurunge kira-kira padha karo 2016. Rata-rata 2020 yaiku 9 taun, meh padha karo rata-rata 2016, yaiku 8,9 taun. Nanging pigura wektu saiki luwih murah tinimbang taun 2007, nalika rata-rata 10,3 taun.
Suwene konsumen ngarepake nyimpen kasur anyar? Rata-rata sing diarepake 2020 yaiku 9,5 taun, dibandhingake karo rata-rata 2016 sing dikarepake 9,4 taun. Rata-rata samesthine 2007 luwih dhuwur yaiku 10,9 taun.
Demografi
Survei kasebut, sing ditindakake kanthi online dening Fluent Research, minangka conto nasional babagan 1.000 konsumen, kabeh wong diwasa AS 18 taun utawa luwih sing melu keputusan tuku kasur.
Responden kira-kira dibagi rata ing garis jender, kanthi 49% lanang lan 51% wadon. Dheweke nggambarake macem-macem umur, kanthi 26% ing klompok umur 18-35, 39% ing klompok umur 36-55 (secara tradisional dianggep minangka klompok demografi target industri) lan 35% umur 56 utawa luwih lawas. Pitung puluh lima persen responden putih, 14% Hispanik lan 12% ireng.
Responden survey uga makili papat wilayah utama negara, kanthi 18% manggon ing Timur Laut, 22% manggon ing Kidul, 37% manggon ing Midwest lan 23% manggon ing Kulon. Telung puluh loro persen manggon ing kutha, 49% manggon ing pinggiran kutha, lan 19% manggon ing deso.
Kabeh responden ujar manawa ana peran ing riset kasur lan proses nggawe keputusan tuku, kanthi 56% responden ujar manawa tanggung jawab, 18% ujar tanggung jawab utamane, lan 26% ujar manawa melu riset lan proses nggawe keputusan tuku.
Responden uga nggambarake macem-macem penghasilan rumah tangga, kanthi 24% duwe penghasilan rumah tangga kurang saka $30,000, 18% duwe pendapatan rumah tangga $30,000- $49,999, 34% duwe pendapatan rumah tangga $50,000-$99,999, lan 24% duwe pendapatan rumah tangga $100, utawa luwih.
Lima puluh lima persen responden kerja, dene 45% ora kerja, angka sing bisa uga nuduhake tingkat pengangguran sing luwih dhuwur nalika pandemi, miturut BSC.


Wektu kirim: Jan-20-2021