• banner
  • banner

Produk

Selimut bulu Sherpa nganggo kemul bulu Flannel

Katrangan singkat:

Wulu Sherpa lan kemul bulu flanel: Sisih dobel Super Soft Blanket kanthi Flannel Fleece Face Lan Plush Sherpa Reverse Nawakake Sampeyan Beda Roso Nyenengi Ngapikake Turu Sampeyan Kanthi Sisih Gamelan Lan Fluffy Kanggo Liyane


Detail Produk

Tag Produk

Selimut wulu Sherpa lan kain flanel: Sisih kaping pindho Super Blanket Super Kanthi Wulu Flanel Flanel lan Sherpa Reverse Plush Nawakake Sampeyan Beda Roso Nyenengi Ngapikake Turu Sampeyan Kanthi Sisih Gamelan Lan Fluffy Kanggo Liyane - Nggawe Lembut lan Anget Paling Ngarep Kanthi 220 gsm Flannel Fleece Top Lan 260 Gsm Sherpa ing sisih mburi Blanket - Bound Bebarengan karo Dekorasi Knit-Trim Dekoratif Kanggo Katon Superior.

Selimut wulu Sherpa nganggo wulu flanel Kanggo Ukuran Kursi Kanthi 50 "X 60" Cocog Kanggo Sing Nduwe Omah Kanthi Cecep Canggih Ing Dekorasi Kaca - Werna Apik Meningkatake selimut bulu flanel Iki Kanthi Katon sing Apik lan Apik Kanggo Ngrampungake Kamar Sampeyan Raos Anget lan Manis - Nglindhungi Lapisan Kanggo Nglindhungi Omah lan Kursi Mewah Sampeyan Saka rereget lan Noda Supaya Seger lan Resik.

Skenario Panganggone: Snuggling ing kursi lan amben kanthi kemul bulu Flannel lan Selimut Wulu Sherpa Fleece. Kanggo Nikmati Kulawarga Seneng Jam Nonton Acara TV Favorit - Cocog Kanggo Digunakake Ing Ruangan lan ruangan Kanggo Nyedhiyakake Anget Kahanan Ing Cuaca Chilly, Khusus Kanggo Kamping lan Piknik.

WASHABLE - Disaranake sampeyan wisuh kemul wulu Sherpa sadurunge digunakake kaping pisanan supaya luwih alus lan luwih nyaman. Uga, coba dicuci kanthi suhu sithik lan wisuh kanthi warna sing padha. Kajaba iku, bahan sing bisa dicuci nganggo mesin bisa uga gampang ngrampungake kemul saka kain flanel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita