• banner
  • banner

Produk

Selimut Bobot Dewasa nganggo Manik-manik Kaca 100% Katun Grey Blanket

Katrangan singkat:

Ratu Blanket Bobot Ukuran / bobot: 60x80 ", 15 ukuran Tipe kain: kain njaba 100% katun Instruksi Perawatan: Mesin bisa dicuci


Detail Produk

Tag Produk

 

  • Pendamping Turu Unik: Selimut Bobot 15lbs simulasi babagan carane wong tuwa ngopeni bayi supaya turu supaya bisa turu kanthi luwih santai lan swasana sing luwih apik - Selimut abot, dikenal kanthi jeneng "pembumian" utawa "grounding", nulungi awak nalika menehi rasane dirangkul kekasih utawa wong tuwa.

 

  • Pangeling & Hadiah sing Manis: Pilih kemul sing bobot bobote udakara 7-12% bobote awak (hubungi kita yen sampeyan ora yakin) - ORA dianjurake kanggo wanita hamil, bocah-bocah ing sangisore wong telu lan wong tuwa sing ora bisa mindhah kemul kasebut dhewe-dhewe - Hadiah sing apik nanging eksklusif kanggo kanca utawa kulawarga sing turu turu.

 

  • Komposisi Profesional: Konstruksi 7-lapis unik supaya para turu bisa ngrasakake kelembutan maksimal tanpa ngrasakake manik-manik - loro lapisan sing diisi manik-manik kaca 90% lan mikrofiber 10% ngidini kemul ngrangkul awak kanthi nyaman - Ditutupi katun 100%, bobot kemul bisa ambegan supaya sampeyan tetep ing suhu sing sampurna (aja nganti panas banget).2

 

  • Rincian Desain sing rinci: Menja 8 puteran ing kabeh pinggiran kanggo masangake karo tutup kemul bakal nahan selimut bobot ratu 20lbs lan ora geser menyang sisih ngisor - Dipenuhi kompartemen sing luwih cilik sing nyebar bobote kanthi rata lan ora bakal dipasang ing pojokan - Manik-manik kaca sing ora beracun lan ora ambu ora rame nalika nguripake ora beda karo pelet plastik.

 

  • Apa sing Bisa Sampeyan Entuk: Blanket Bobot Bobot Wong diwasa (15lbs, 60 x 80 inci, Ukuran Ratu) - Katun 100% nganggo Manik-manik Kaca kanggo Kenyamanan Maksimum - Selimut abot.

 

  • Selimut bobot, fitur kasebut yaiku tekstur alus lan bahan sing bisa dicuci mesin, luwih abot tinimbang selimut rata-rata utawa selimut mudhun kanggo mbantu sampeyan turu kanthi luwih jero. Kanthi proses profesional lan kerajinan sing apik banget, kemul bobot minangka istirahat sing paling apik, milih bobote sing pas bakal nguntungake kemul lan mbantu turu luwih cepet lan luwih apik!

 

Barang Kemul bobote
Materi Katun 100% saka kain
Ukuran / bobot 36x48 "5lbs; 41x60 "7 lbs; 48x72 "12lbs; 60x80 "17lsb, 20lbs, 22lbs utawa 25 lbs
Werna Werna abu-abu utawa warna sing disenengi
Pengepakan 1 pc ing tas PVC
MOQ 100 pcs saben warna
Wektu sampling 10- 15 dina
Wektu pangiriman 60 dina sawise celengan
Syarat pambayaran   T / T utawa L / C nalika ndeleng
Kiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO gratis,

2) Standar Oeko-Tex 100,

3) Ramah lingkungan & alus

4) Nyaman & ngrawat kulit

5) Bahan: katun 100%,

6) Fastnes warna sing apik

  • Konstruksi 7-lapis unik njamin para turu supaya bisa ngrasakake lelembut maksimal tanpa ngrasakake manik-manik - loro lapisan sing diiseni manik-manik kaca 90% & mikrofiber 10% ngidini selimut bisa ngrangkul awak kanthi mulus - Ditutupi katun 100%, kemul bobote bisa ambegan supaya sampeyan tetep ing suhu sing sampurna (aja nganti panas banget).

 

Waca liyane

  • Menja 8 daur ulang ing kabeh pinggiran kanggo masangake karo tutup kemul bakal nahan selimut bobot ratu 20lbs lan ora geser menyang sisih ngisor - Diubengi karo kompartemen cilik sing nyebar bobote kanthi rata lan ora bakal dipasang ing pojokan - Ora beracun lan manik-manik kaca ora ambu ora rame nalika muter ora kaya pelet plastik.

 

Waca liyane

  • Selimut bobot, fitur kasebut yaiku tekstur alus lan bahan sing bisa dicuci mesin, luwih abot tinimbang selimut rata-rata utawa selimut mudhun kanggo mbantu sampeyan turu kanthi luwih jero. Kanthi proses profesional lan kerajinan sing apik banget, kemul bobot minangka istirahat sing paling apik, milih bobote sing pas bakal nguntungake kemul lan mbantu turu luwih cepet lan luwih apik!

 

Waca liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Jual Panas

    Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin