• banner
  • banner

Produk

100% Katun jaquard nganggo handuk Pantai, andhuk kolam renang gedhe kanthi nyerep Lembut lan Andhuk Garing Cepet

Katrangan singkat:

Andhuk pantai jaorard Velor digawe saka katun 100%, iku disenengi masarakat amarga warnane cerah, krasa tangan alus. Sampeyan ora mung bisa ngusap awak sawise adus utawa nglangi, nanging uga dadi anget nalika krasa adhem ing njaba.


Detail Produk

Tag Produk

  • Katun 100%
  • TOWEL HOTEL lan KUALITAS SPA: Digawe saka katun asli 100% kanggo kenyamanan lan kemewahan sing paling dhuwur.
  • LEMBUT, SEDERENG LAN TETEP: Katun sing abot, plush nyedhiyakake alus, nyerep lan awet.
  • Karo PATTER CANTIK, sisih ngarep velour mewah kanthi desain jaquard utawa embossed sing apik, lope terry sisih mburi kanthi desain sing padha nanging kanthi warna sing beda.
  • CARE GAMPANG: Mesin bisa dicuci lan awet.

 

Barang Andhuk pantai jaorard jaorard
Materi Katun 100%
Ukurane 75x150cm, 86x160cm utawa selaras
Bobot 400gsm-550gsm utawa khusus
Logo logo sulaman dhewe / logo jacquard / Woven lable
Werna / desain selaras
Pengepakan 1 pc ing tas taktik utawa disesuaikan
MOQ  2000 pcs saben desain
Wektu sampling 10- 15 dina
Wektu pangiriman 45 dina sawise celengan
Syarat pambayaran   T / T utawa L / C nalika ndeleng
Kiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO gratis,

2) Standar Oeko-Tex 100,

3) Ramah lingkungan & alus

4) Nyaman & ngrawat kulit

5) Bahan: katun 100%,

6) Cepet warna lan nyerep warna sawise adus

 KUALITAS LUAR BIASA - Digawe saka katun 100% kanggo lembut, nyerep lan tahan lama, TANPA warna luntur, TANPA nyusut, TANPA ngeculake sawise dicuci utawa digunakake.

Waca liyane

  1. 100% Kustomisasi- Kita duwe pabrik lan dhukungan OEM, kita bisa nggawe warna lan desain kaya panjaluk sampeyan.

 

Waca liyane

Digunakake kanthi akeh - Cocog kanggo plancongan ing pantai, sore sing kesed ing taman, utawa dina sing adhem ing kolam renang - apa wae sing bisa ngrasakake urip sampeyan!

 

Waca liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita