• banner
  • banner

Produk

Selimut Handuk Pantai Babak Gedhe, Lingkaran Sandy Kandel Bukak Cepet Kering Banyu Panyerap Mandala Piknik Meja Yoga Tutup Meja Tapestry Mat Throw Kanthi Tassels kanggo Lelungan

Katrangan singkat:

ukuran: 59 * 59 inci Bobot: 320-380gsm Materiel: katun 100% kanthi desain cetak pola Pola dicithak kanthi tassel TC putih ing sacedhake andhuk Petunjuk Perawatan: Cuci mesin utawa ngumbah tangan kanthi lembut ing banyu adhem


Detail Produk

Tag Produk

  • Katun 00%
  • MATERI FRIENDLY SELESA & KULIT - Andhuk bunder iki digawe saka katun 100%, nyerep banyu lan awet. Orat lengket ing kulit utawa nyebabake alergi. Lan luwih kenthel lan alus tinimbang andhuk umum liyane.
  • ORA GAMPANG & ORA NGGUNYU - andhuk pantai diproses kaping satus ing banyu panas lan adhem kanggo njamin kualitase. Andhuk ora bakal luntur, amarga proses pewarnaan sing apik banget. Sawise diproses, warnane cerah banget lan garis jahitan rapi. Salajengipun, andhuk iku bisa dipindhah lan gampang disimpen.
  • DESAIN LUAR BIASA & WARNA VIBRANT - Andhuk pantai kita dirancang kanthi gaya tropis. Pola iki cukup menarik lan modis supaya sampeyan bisa narik perhatian nalika main ing pantai!
  • MULTI USAGE - andhuk pantai, kemul pantai bunder, dibunderaké, permadani, tikar yoga, kemul piknik, lempitan pantai, tutup amben, kain meja, semedi, lounging ing kolam renang utawa tembok sing digantung.
  • CLEAN GAMPANG -BERSIH GAMPANG - Nalika sampeyan mutusake lunga, sampeyan bisa ngangkat andhuk pantai, goyangake kabeh wedhi, andhuk kasebut ora ana wedhi. Aja padha sumelang ing bab cacat! Cuci tangan utawa wisuh Mesin, cukup menyang mesin cuci bakal luwih anyar. Lan pinggirané dijahit dadi sampeyan ora gelemt kudu kuwatir fraying utawa senar ngeculke unsightly ngeculke.

 

Barang Andhuk bunder sing dicithak Velor
Materi Katun 100%
Ukurane 150cm utawa 59 inci
Bobot 320-380gsm utawa khusus
Print print dhewe utawa pilih saka sing kene
Pengepakan 1 pc ing tas taktik utawa disesuaikan
MOQ  1000 pcs saben warna
Wektu sampling 10- 15 dina
Wektu pangiriman 45 dina sawise celengan
Syarat pambayaran   T / T utawa L / C nalika ndeleng
Kiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO gratis,

2) Standar Oeko-Tex 100,

3) Ramah lingkungan & alus

4) Nyaman & ngrawat kulit

5) Bahan: katun 100%,

6) Cepet warna lan nyerep warna sawise adus

Digawe saka katun 100% kanggo lembut, nyerep lan tahan lama, TANPA warna luntur, TANPA nyusut, TANPA ngeculake sawise dicuci utawa digunakake

Waca liyane

  1. 100% Kustomisasi- Kita duwe pabrik dhewe lan ndhukung OEM, kita bisa nggawe warna minangka panjaluk sampeyan.
Waca liyane

Digunakake kanthi akeh - Cocog kanggo plancongan ing pantai, sore sing kesed ing taman, utawa dina sing adhem ing kolam renang - apa wae sing bisa ngrasakake urip sampeyan!

 

Waca liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita