• banner
  • banner

Produk

Selimut tutup lan sarung bantal lan set tempat tidur Microfiber lan sprei Ratu lan sprei king

Katrangan singkat:

Set Cover Duvet Ukuran lengkap / Ukuran Ratu kanthi Zipper, Cover Selimut Lembut Set 3 Piji (1 Cover Duvet + 2 Sarung Bantal), 90x90 inci UTAWA 104x90 inci


Detail Produk

Tag Produk

Ukurane Ratu (90 "x90") utawa King (104 "x90")
Werna Werna Solid
Materi Set tempat tidur Microfiber 110GSM

Takeran--- Set Cover Duvet Ukuran lengkap / Ukuran Ratu kanthi Penutupan Zipper, Tutup Selimut Lembut Set 3 Piji (1 Cover Duvet + 2 Sarung Bantal), 90x90 inci UTAWA 104x90 inci

Sampurna Bahan Sentuh Awet & Soft --- 100% kain microfiber sikat kanggo nawakake kalembutan lan kenyamanan luar biasa sajrone taun nalika nggunakake. Nyenengake turu sing wengi yaiku sing paling penting nalika nutupi selimut lan sarung bantal. Ing kene sampeyan bakal nemokake pilihan sing paling apik kanggo set sprei microfiber, kalebu bahan empuk sing cedhak karo katun - Tutup selimut Hypoallergenic njaga awak supaya seger supaya turu tenang ing wayah wengi.

Kajaba iku, set sampul Duvet uga duwe macem-macem warna, dadi sampeyan bisa nggoleki sing disenengi saiki lan ngganti kapan sing dikarepake.

Desain Pelindung Dasi & Zipper - Aman selimut, selimut lan selimut kanthi pas sing pas banget supaya ora kesandhung. Segel selimut mewah, selimut utawa selimut mewah kanthi luwih cepet lan luwih gampang tinimbang penutupan tombol biasa kanggo nyepetake proses nggawe amben kanthi nutup zipper dawa.

Perawatan Gampang & Mesin Dicuci - Mesin ngumbah adhem kanthi kapisah ing siklus sing lembut / alus. Tumbuh garing ing endhek. Bahan alami sing kerut iki nduwe gaya sing apik lan apik banget. Ora perlu nyetrika kanggo njaga tekstur kerut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita