• banner
  • banner

Produk

sheet sprei lan set tempat tidur Microfiber

Katrangan singkat:

Lembar sing dipasang microfiber dirajut saka bahan berkualitas tinggi lan disikat kaping pindho ing loro-lorone kanggo alus lan kenyamanan utama.


Detail Produk

Tag Produk

Werna Werna Solid
Materi Microfiber
Jinis Kain 100% Microfiber

Sugeng Rawuh LEMBAR FITTED: Temokake sprei mewah paling dhuwur nganggo sprei sing apik lan sutra kanthi kanthong jero! Lembar sing dipasang microfiber dirajut saka bahan berkualitas tinggi lan disikat kaping pindho ing loro-lorone kanggo alus lan kenyamanan utama. Sentuhan ringan, ambegan, lan adhem, kanthong ukuran alus sing dipasang kanthi kanthong alus bakal nggawe pengalaman turu sing nyenengake!

SIZE LAN DETAIL: Lembar sing dipasang kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, kayata Twin XL: Lembar sing dipasang ukuran 39 "x 80", Lengkap: Lembar sing dipasang ukuran 54 "x 75", Ratu: Lembar sing dipasang ukuran 60 "x 80", King: Ukuran sheet sing dipasang 78 "x 80" lan California King: Lembar sing dipasang ukuran 72 "x 84". Klebu siji ukuran sheet kanthi kanthong jero. Sawijining sheet dipasang ing kanthong jero. Aja nyakup sprei utawa sarung bantal. Lembar sing dipasang ing kanthong jero dilengkapi elastis ing kabeh sheet uga papat tali elastis tambahan, saben ing saben pojok. Iki njamin supaya luwih kenceng, luwih aman, ora bakal mlaku-mlaku utawa mubeng ing tengah wengi. Kasur pas nganti 14 "dhuwur.

Ngrawat & ngresiki gampang: Lembar sing dipasang bisa dicuci nganggo mesin ing banyu adhem lan garing ing ngisor. Fade, rereged, shrink, lan tahan kerut. Lembar sing dipasang ing kanthong jero tanpa kerut tanpa perlu nyetrika, uga hypoallergenic, anti-bakteri, ramah lingkungan, lan ora tahan lebu. Tahan pilling lan snagging, set sprei microfiber kita ramah lingkungan, awet!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita