• banner
  • banner

Produk

plush Velor 100% Handuk Pantai Katun. Handuk Kolam Renang Cabana Stripe kanggo Wong diwasa

Katrangan singkat:

Andhuk pantai garis-garis velor digawe saka katun 100%, disenengi karo masarakat amarga warnane cerah, krasa tangan alus. Sampeyan ora mung bisa ngusap awak sawise adus utawa nglangi, nanging uga dadi anget nalika krasa adhem ing njaba.


Detail Produk

Tag Produk

  • Katun 100%
  • TOWEL PANTAI lan POOL OVERSIS: Digawe saka katun 100% kanggo kenyamanan lan kemewahan paling dhuwur. Luwih becik nampilake gayane kanggo plancongan ing pinggir segara / pantai / kolam renang. Yen sampeyan ngupayakake Soko Khusus saka saindhenging andhuk pantai, iki minangka pilihan sing apik.

 

  • LEMBUT, SEDERENG LAN TETEP: Katun sing abot, plush nyedhiyakake alus, nyerep lan awet.
  • CARE GAMPANG: Mesin bisa dicuci lan awet.
  • Kandel & Ukuran ---- Kandel Aveerage: 400gsm (gram per meter persegi) Andhuk pantai, luwih entheng lan luwih tipis tinimbang andhuk pantai 500-650gsm, luwih gampang digawa lan garing. Mesin Bisa dicuci lan garing kanthi gampang dirawat. , apik kanggo dienggo saben dinan, kanggo bungkus lan garing nganggo andhuk pantai utawa lay ing andhuk.
  • Rincian & Ocassion ---- Andhuk pantai iki nganggo velor kanthi pola warna ing sisih ngarep, puteran terry putih ing sisih mburi. Loro-lorone, loro perasaan beda. Andhuk katun dawa alus lan nyerep. Sampeyan bisa nggunakake nalika preinan ing pantai utawa andhuk kolam / andhuk mandhi. Uga bisa dadi kemul andhuk ing omah utawa nalika lelungan. Kanthi pola apik, sampeyan uga bisa dadi hadiah kanggo kekasih, wong tuwa lan kanca sing apik.
  • Lingkungan sing aman & Aman: Proses nyetak utama lan pewarnaan sing ramah lingkungan njaga warna sing cerah, ora luntur. Bahan aman kanggo awak manungsa. Warnane ora bakal ngeculake utawa mandheg sawise dicuci.

 

Barang Andhuk pantai stripe Velor
Materi Katun 100%
Ukurane 86x160cm, 75x150cm, 100x178cm utawa khusus
Bobot 400gsm utawa khusus
Logo logo sulaman sampeyan dhewe / Woven lable
Werna selaras
Pengepakan 1 pc ing tas taktik utawa disesuaikan
MOQ  2000 pcs saben warna
Wektu sampling 10- 15 dina
Wektu pangiriman 45 dina sawise celengan
Syarat pambayaran   T / T utawa L / C nalika ndeleng
Kiriman FOB Shanghai
Fitur 1) AZO gratis,

2) Standar Oeko-Tex 100,

3) Ramah lingkungan & alus

4) Nyaman & ngrawat kulit

5) Bahan: katun 100%,

6) Cepet warna lan nyerep warna sawise adus

KUALITAS LUAR BIASA - Digawe saka katun 100% kanggo lembut, nyerep lan tahan lama, TANPA warna luntur, TANPA nyusut, TANPA ngeculake sawise dicuci utawa digunakake

Waca liyane

  1. Kustomisasi 100 %- Kita duwe pabrik dhewe lan ndhukung OEM, kita bisa nggawe warna minangka panjaluk sampeyan.
Waca liyane

Digunakake kanthi akeh - Cocog kanggo plancongan ing pantai, sore sing kesed ing taman, utawa dina sing adhem ing kolam renang - apa wae sing bisa ngrasakake urip sampeyan!

 

Waca liyane

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita